HET INSPIRATIEPAKKET

Algemene voorwaarden

  1. Het InspiratiePakket is bedoeld voor bedrijven en instellingen. Vandaar dat het KvK-nummer op de bestelpagina kan worden opgegeven.
  2. De factuur wordt per email gestuurd naar het opgegeven emailadres en dient binnen 3 weken te worden voldaan. De eerste herinnering wordt zonder extra kosten verstuurd, bij eventuele aanmaningen wordt 5% administratiekosten in rekening gebracht.
  3. De prijs van een jaarabonnement bedraagt €167,00 (inclusief 9% btw). Een proefabonnement duurt een half jaar en kost evenveel als een 'om & om'-abonnement:  €87,00 (inclusief 9% btw). Voor het buitenland gelden aangepaste tarieven. Het is mogelijk om per kwartaal te betalen. Daarbij wordt €1,50 administratiekosten per kwartaal in rekening gebracht. Prijswijzigingen voorbehouden.
  4. Bij een proefabonnement stopt de toezending aan het eind van het half jaar. Opzegging van een jaar- of 'om & om'-abonnement dient uiterlijk 1 maand voor de afloop van het abonnement te worden gedaan, schriftelijk of per email: Green Tulips, Ockeghemstraat 26, 5654 BZ Eindhoven of info@greentulips.nl.
  5. Zonder opzegging wordt het abonnement opnieuw met een jaar verlengd. Vanaf dat moment kan het pakket echter op elk gewenst moment worden opgezegd. De resterende maanden zullen worden terugbetaald. Geef bij de opzegging uw abonnementsnummer en rekeningnummer door. U ontvangt dan nog 1 pakket, daarna is het abonnement beëindigd. 
  6. Het pakket wordt in de eerste helft van de maand verzonden. Bij beschadiging of niet-bezorging: neem contact met ons. 
  7. De aan het InspiratiePakket deelnemende tijdschriften zijn Antroposofie Magazine, Bres, Columbus Travel, Fit met Voeding, Genoeg, InZicht, Kiind, Medisch Dossier, ParaVisie, Salt, Seizoener, The Optimist, TQT, Vruchtbare Aarde en Yoga International. Ook de Yogakrant doet mee. Wanneer een uitgever stopt met de deelname, zal voor een vervangende titel worden gezorgd. Eventueel kunnen ook andere tijdschriften aan het pakket worden toegevoegd. Hier zullen geen extra kosten voor in rekening worden gebracht. 
  8. Elk InspiratiePakket bevat deels nieuwe uitgaven, deels de meest recente nummers die uit de winkel retour zijn gekomen. Naast 6 tijdschriften wordt 4x per jaar als extraatje de Yogakrant aan het pakket toegevoegd.
  9. Net als met een 'gewoon' tijdschriftenabonnement, wordt een abonnee van het InspiratiePakket eigenaar van de toegezonden bladen. 
  10. De uitgever van het InspiratiePakket (Green Tulips) is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de verstuurde tijdschriften.