HET INSPIRATIEPAKKET

inspirerende bladen voor de leestafel

Het InspiratiePakket is een leespakket bestaande uit inspirerende tijdschriften dat iedere maand aan abonnees wordt toegezonden. De bladen lenen zich uitstekend voor de leestafel of een vergelijkbare plek. Denk aan de wachtruimte van een gezondheidspraktijk of kapper, de relaxruimte in een sauna of zorginstelling, de leescorner in een grand café, coffeeshop, theetuin of coachingshuis.

Aan het InspiratiePakket doen 16 verschillende tijdschriftuitgevers mee. De focus van deze onafhankelijke, eigenzinnige tijdschriften ligt op gezondheid, maatschappelijke betrokkenheid, milieubewustzijn, reizen, opvoeding en/of spiritualiteit. Niet alle deelnemende bladen liggen bij de detailhandel in de schappen.

Het InspiratiePakket stelt elke maand een pakket van 6 tijdschriften samen van de uitgaven van de deelnemende tijdschriftuitgevers. Abonnees op het InspiratiePakket kunnen een jaarabonnement afsluiten (iedere maand een leespakket), of een ‘om & om’-abonnement (om de andere maand een leespakket). Wie wil kennismaken met het InspiratiePakket kan kiezen tussen een kennismakingspakket (eenmalig een leespakket) of een proefabonnement (een half jaar lang iedere maand een leespakket).

PRIJZEN

 Kennismakingspakket    € 15,00
 Proefabonnement    € 87,00
Jaarabonnement   € 167,00
 ‘Om & om’-abonnement
   € 87,00

Alle bedragen zijn inclusief verzendkosten en 9% btw.

Het INSPIRATIEPAKKET wordt samengesteld en gedistribueerd door Green Tulips, Ockeghemstraat 26, 5654 BZ Eindhoven, info@greentulips.nl.

 Bestellen? Vul dan het formulier op deze pagina in ...

Verplicht veld!
Verplicht veld!
Verplicht veld!
Verplicht veld!
Verplicht veld!
Verplicht veld!
Verplicht veld!
Verplicht veld!