1- Het INSPIRATIEPAKKET is bedoeld voor bedrijven en instellingen. Vandaar dat het KVK-nummer kan worden opgegeven. Bij een instelling of proefabonnement volstaat de naam.

 

2- De factuur wordt per email gestuurd naar het opgegeven emailadres en dient binnen 3 weken te worden voldaan. Voor een eerste herinnering worden geen kosten gerekend, bij de eventuele aanmaningen daarna wordt 5% administratiekosten in rekening gebracht.

 

3- De prijs van een jaarabonnement is € 153 exclusief 6% BTW (9% v.a. jan. 2019). Voor het buitenland gelden aangepaste tarieven. Het is mogelijk per kwartaal te betalen. Daarbij wordt € 1,50 administratiekosten per kwartaal in rekening gebracht. Prijswijzigingen voorbehouden.

 

4- Opzegging van een jaarabonnement dient uiterlijk 1 maand voor afloop van het jaarabonnement te worden gedaan, schriftelijk of per mail: Het INSPIRATIEPAKKET Green Tulips, Ockeghemstraat 26, 5654 BZ Eindhoven of info@greentulips.nl.

 

5- Zonder opzegging wordt het abonnement opnieuw met een jaar verlengd, maar vanaf dan kan het leespakket op elk gewenst moment worden opgezegd en worden de resterende maanden terugbetaald. Geef bij opzegging je abonnementsnummer (zie deze adresdrager) en rekeningnummer op. Je ontvangt dan nog 1 pakket, waarna de toezending stopt.

 

6- Bij beschadiging, of niet-bezorging: neem even contact op zodat wij een nieuw exemplaar kunnen sturen. Mis je enkele bladen, laat ons dan weten welke bladen je WEL hebt ontvangen: info@greentulips.nl.

 

7- De pakketten worden halverwege de maand verstuurd.

 

8- De inhoud van Het INSPIRATIEPAKKET is wisselend, telkens 6 tijdschriften uit het pakket op de voorzijde. Deels recente nummers die in de winkel niet zijn verkocht, deels nieuwste uitgaven.

 

9- Per jaar worden minimaal 72 tijdschriften naar je toegestuurd. Als extraatje ontvang je 4 keer per jaar De Yogakrant of als de dikte van het pakket het toelaat een extra tijdschrift.

 

10- De tijdschriften die je ontvangt (van elke titel minimaal 4, maximaal 6 per jaar): Bres, Genoeg, Salt, Vruchtbare Aarde, Kiind, The Optimist, Spiegelbeeld, ParaVisie, Seizoener, Fit met voeding, InZicht, Oneworld, Medisch Dossier, Antroposofie Magazine, Columbus Travel, Flow en Yoga International.

 

11- Een blad kan door een ander (hier niet genoemd, maar wel passend) blad vervangen worden als wij een bepaalde uitgave niet tijdig hebben ontvangen.

 

12- Er kunnen andere tijdschriften aan de map worden toegevoegd zonder dat daar extra kosten voor in rekening worden gebracht. Bepaalde uitgaven kunnen als gevolg daarvan minder vaak in de map zitten. Uitbreiding zal altijd tijdschriften betreffen die in dit tijdschriftsegment passen. Als een uitgever stopt met deelname van zijn tijdschrift, zorgen wij dat er een passende vervangende titel wordt toegevoegd.

 

13- Bij een kennismakingspakket of proefabonnement stopt de toezending automatisch aan het eind van de termijn. Je kunt binnen een jaar niet tweemaal een proefabonnement afsluiten of meerdere kennismakingspakketten bestellen.

 

14- De uitgever van Het INSPIRATIEPAKKET (Green Tulips) is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de verstuurde tijdschriften.